Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Thursday, May 27, 2010

Почивки в Анталия - една оферта за петзвезден хотел с 10% отстъпка

Петзвезден хотел в Анталия -  (чартър, трансфери, 7 нощувки на база all inclusive!)
Разглеждайки много от офертите на пазара, на туристически агенции, които предлагат екскурзии и почивки в Турция, и по-конкретно - Анталия (днес сме на вълна Анталия), не винаги сме водени от най-ниската цена, тъй като знаем, че не тя е водеща срещу качеството на обслужването и настаняването, което клиентът желае да получи.

Затова, търсейки комбинацията от двете - ниска цена за действително качествен продукт, който гарантира и  качеството на почивката, днес избрахме тази оферта за петзвезден хотел в Турция, Анталия:

HEDEF RESORT HOTEL & SPA - 5 *

Хедеф резорт се намира на 100 км от летището на гр. Анталия, до Алания, на 1 км. от селището Конаклъ, на 70 м от плажа. Хотелът има собствен плаж, пясък/чакъл, кей с бар на плажа. Чадъри, шезлонги, матраци – безплатно. Плажни хавлии: срещу депозит.

Хотелът е нов, построен през 2006 г,. с обща площ от 21 000 м2. Състои се от два 5- и 7-етажни корпуси (30% от стаите са с изглед към морето):
Всички стаи имат баня с вана, душ, сешоар, индивидуален климатик, телевизор, телефон, мини-бар (ежедневно се зарежда с вода, безплатно), сейф (в стаите, срещу депозит), под –мокет, балкон, почистване на стаите – ежедневно, смяна на спалното бельо – 3 пъти седмично.

Удобства: основен ресторант, 3 a la carte ресторанта (турски и рибен, с предварителна резервация, едно безплатно посещение по време на престоя на всеки един от ресторантите), 6 бара, 2 открити басейна, закрит басейн, 3 водни пързалки, лекарски кабинет, SPA център, фризьорски салон, магазини, пералня, химическо чистене, 2 конферентни зали (за 600 и 200 чов.).
За деца: детски бюфет (за вечеря), 3 детски басейна (един закрит), детска площадка, мини-клуб (4–12 год.).

Безплатни Услуги: турска баня, фитнес зала, аеробика, волейбол на плажа, водна гимнастика, баскетбол, 2 тенис корта с твърдо покритие, дартс, тенис на маса, наем на ракети и топки за тенис, анимационна програма, дискотека, безжичен Интернет (в лоби).

Платени Услуги: сауна, масаж, джакузи, билярд, боулинг (2 коридора), осветление на тенис корта, игрални автомати, интернет-кафе, водни видове спорт на плажа (моторни и безмоторни), уиндсърфинг.

Вижте цените в линка по-долу

Офертата е взета от Александър Тур - Екскурзии и почивки в Турция

Анталия в няколко снимки

Уловете духа на този великолепен турски курорт, перфектното място за екскурзии и почивки.....



Анталия

 Анталия е турски град- курорт на Средиземно море, заобиколен от високи планини, и с едни от най-красивите турски плажове. Районът е част от така наречената Турска ривиера и е изпълнен с множество археологически и исторически забележителности.

Анталия е широко популярна с луксозните си хотели на толкова ниски цени, че курортните градове в района са посещавани от ранна пролет до късна есен. Те предлагат първокласно обслужване, а района е прочут с чисто море и добре поддържани плажове и екзотична растителност. Анталия предлага за вашата почивка и икскурзия множество забавления - ресторанти, кафенета, барове, нощни клубове и молове.

Най-популярните курорти в Анталия са:
Белек  - на около 32 км на изток от Анталия. Тук се намират едни от най-луксозните хотели с най-добро обслужване на Турската Ривиера. Плажната ивица е широка и покрита с мек пясък.  Белек притежава много голф игрища.

Кемер е разположен на около 40 км южно от Анталия, под склоновете на планината Торос. Курортът е известен с  чисто синьото си море, многото ресторанти с ориенталска кухня, заведения и разнообразни развлечения. Изключително подходящ за екскурзии и почивки

Сиде е малко градче, в близост до Белек. Курортът е известен със своите борови гори, големи туристически комплекси и много места за развлечения.

Алания се намира се на около 130 км. източно от Анталия. Известни забележителности в региона са плажа на Клеопатра, византийската крепост и червената кула. Алания е един от най-красивите туристически центрове на туриската ривиера.