Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Monday, April 9, 2012

Турция оферти 2012 - хотел Галакси Бийч**** - Анталия

ALL INCLUSIVE 4**** Анталия - Турция море 2012


Предлагаме ви почивка в четиризвезден хотел в Анталия, на цена от 250 евро за началото на май. Цената стига до 340 евра в края на юни, а през септември държи ниво от 314 евро.

Цената е пакетна и е на база ALL INCLUSIVE, включва още самолетен билет за директен чартърен полет София-Анталия-София, трансфери летище-хотел-летище,
6 нощувки и медицинска застраховка с покритие 10000 евро за целия период на пътуването.

Не включва летищни такси: варират като цена, но приблизителната им стойност е 79 евро. Поради колебания в цените на гориво за самолетите, прилага се евентуална такса гориво: заплаща се при промяна на заложените в пакетната цена горивни такси.

Хотел Галакси Бийч 4**** е разположен на 12 км от центъра на гр. Алания, на 2 км от селището Махмутлар, на 30 м през пътя от плажа по подземен преход. Състои се от два 5-етажни корпуса (75 стаи са с директен или частичен изглед към морето): и 116 standard room (макс. 2+2 чов., 17-22 м2). Хотелът има собствен плаж, смесен - пясък и чакъл. Чадъри и шезлонги на плажа – безплатно, безплатни са и около басейна, като там се предлагат и матраци (отново не се заплащат).

В стаите има: душ, сешоар, индивидуален климатик, телевизор, телефон, мини-бар (празен), сейф (платено), балкон, под – теракот, почистване на стаите – ежедневно, смяна на спалното бельо – 2 пъти седмично.

Удобства: основен ресторант, 2 бара, открит басейн, лекар на повикване, магазини, пералня. За деца: детски басейн, детска площадка, мини-клуб (4–12 год.).

Безплатни Услуги:
сауна, турска баня, фитнес зала, водна гимнастика, плажен волейбол, тенис на маса, дартс, анимационни програми, безжичен интернет (на лоби и в бара).

За да резервирате, обадете се на 02/983 33 22