Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Wednesday, July 7, 2010

Мармарис - екскурзии за откриватели

След като се настаните в своя хотел и откриете колко дружелюбен е турския персонал и колко безкрайно услужливи са служителите на рецепция - повечето посетители твърдят, че хотелския персонал в Мармарис е от общителни, засмени, работливи хора от всякаква възраст, можете да се впуснете в разглеждане на района.

Забележителностите на Мармарис са много и интересни. Задължително трябва да се повозите на яхта - пътуването е улеснено - взимат ви от хотела с бус, качват ви на яхтата, возят ви из няколко невероятни залива, обядът е подсигурен и е част от офертата, танцувате - на борда се спретва малка дискотека и ви връщат обратно в хотела в 6ч. вечерта Цената на такава разходка е 10-16 евро на човек и не забравяйте- в Турция е препоръчително да се пазарите!

Турската баня е нещо, което не бива да пропускате! След посещение на сауната, професионалните масажисти в банята те просват на мраморен плот, обтриват те с кесе, заливат те с вода със сапун, следва масаж, изплакват с меден тас и следва прекрасния масаж с маслиново масло, ароматерапия и маска на лице. Цената е 8 до 13 евро, в зависимост от броя неща, включени в услугата.

Гмуркането също е страхотно преживяване! Итструкторите са професионални и подробни на различни езици - на руски и английски основно. Следва екипиране, гмуркания в заливите - първото на около 3 метра а второто на 10 при което имате възможност да храните риби, които взимат храната от ръцете ви. Цената за курса по гмуркане започва от 80 долара, запознати казват, че са спадали до 20 евро.

Аквапарковете в Мармарис са два. Забавленията са много и разнообразни и в цената отново може да бъде включен и обяд.

Турската вечер, която се организира от много хотели в Мармарис ще ви смае с хора и ръченици съвсем като българските. Забавна част от програмата е подборът на няколко от най-едрите мъже, които обличат като кючекини - с бюстиета, пендари, шалове, шалвари, всичко и ги пускат един по един между публиката да събират пари. Който изкара най-много му дават награда. Това страхотно забавление с вечеря и напитки струва около 15 - 20 евро.

Едно от нещата, които задължително трябва да купите от Мармарис е лимоновата вода - използва се за охлаждане на тялото, за ароматизиране и е много приятна.