Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Monday, June 28, 2010

Айвалък - оферта за четиризвезден хотел


Ayvalik Beach **** е разположен на самия плаж Сарамсаклъ, 8 км от центъра на Айвалък, на морския бряг. Освен морето, което ви е на една крачка, хотелът ви предлага открит басейн със сектор за деца, ресторант, лоби бар и бар при басейна, сауна, фитнес център и условия за спорт - баскетбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, билярд и водни спортове.

Стаите са оборудвани с телевизор, телефон, климатик, музикална система, мини бар, тоалетна и баня, + сешоар.
На собствения плаж на хотела използвате шезлонги и чадъри безплатно.



Настаняването е на база закуска и вечеря, съобразено е с предпочитанията на много от туристите да правят екскурзии из района и да прекарват деня извън хотела. Цените в ресторантите на хотела и наблизо са напълно приемливи и ви дават много възможности за вкусен обяд.


Цени: за актуални цени Айвалък хотели 2013 оферти - проверете в страницата на Александър Тур за екскурзии


Препоръки и идеи за свободното ви време:

Използвайте хотелът за отправна точка за екскурзии до остров Лесбос и столицата на острова –Митилини, дотам се се пътува около час и половина. В Митилини имат по-стар и нов исторически музей, крепост, традиционни православни църкви както навсякъде в Гърция, много магазинчета за сувенири,и рибни ресторанти по крайбрежието – готвят с чист зехтин и прясно уловена риба.

Предприемчиви екскурзоводи предлагат екскурзия до древния Пергамон – според някои, посетили го има какво да се види, дори повечеотколкото например при Троя. Екскурзията до Шейтан Софрасъ или Дяволската софра не е скъпа, самата Дяволска Сожфра е издигнато върху хълм място,от което се разкрива красива гледка към архипелага от по-големи и по-малки островчета в Егейско море.

Айвалък е местен курорт, където почиват доста турски семейства. Районът е за любителите на спокойните почивки - освен описаните екскурзии, наподобява донякъсе варненския „Св. Константин и Елена” – наоколо са предимно хотели. Пътешествалите до Айвалък препоръчват:

1. Отидете с приятна компания;
2. Пътувайте със собствен транспорт - така ще разгледате повече неща и няма да се чувствате "закрепостени";
3. Носете със себе си игри, карти, книги – ако предпочитате да останете в хотела и да се насладите на истински релакс.