Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Thursday, July 1, 2010

Айвалък - нискобюджетен хотел

Ако сте решили да пътувате семейно до Турция, Айвалък ви предлага почивка на ниска цена в тризвездния Буюк Берг хотел. За наистина изгодната си цена, получавате хотел на първа линия - разположен до плажа, със свой собствен плаж и безплатно използване на чадъри и шезлонги. Обслужването е на много добро ниво, затова хотелът е с постоянна клиентела и много от резервациите за Айвалък са именно за него. Буюк Берг се намира в тихата част от града. Почистването на стаите и смяната на кърпите е ежедневно/ спално бельо - през ден.

Разгледайте снимките на хотела, басейните, баровете и ресторанта. Храната е разнообразна, с изобилие от пресни салати и готвени ястия типични за района и добре познати на българите - боб, патладжани, бамя и нахут за хората, с по-лека диета и месни ястия от пилешко с гъби или на скара, агнешко, телешко и риба, свинско не се приготвя, десертите са изобилие от турски и всякакви сладкиши, като не се пренебрегват и плодовете.


ХотелБуюк Берг разполага с два басейна, единият от които с подходящи за деца, невисоки водни пързалки. Плажът на Саръмсаклъ(пресичате шосето и сте там) е чист и с хубав пясък, широк и дълъг с километри. Водата е топла и чиста с чисто пясъчно дъно.

Цените:
Цена за 7 нощувки на база закуска и вечеря
С включен транспорт отиване и връщане - автобус

Дете от 0-6г - 50 евро за целия престой (7 нощувки)
Възрастен в двойна стая:
2 юли - 6 август 2010 - 511 лева
13-27 август - 431 лева
3 септември - 15 октомври - 319 лева

Всички цени - тук - Семейна почивка в Турция, Айвалък