Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Thursday, January 17, 2013

Ранни записвания - Турция 2013 - Анталия

Ранни записвания Лара и Кунду в Анталия ще спестят добра сума от вашия бюджет за почивка в Турция това лято, особено с тенденциите 2013 да превърне съседките ни Гърция и Турция в хит за поредна година.

Въпреки че офертите за Турция малко или много се повтарят всяка година, новото през 2013 за море в Турция е, че в ценообразуването се включва и т.нар. такса гориво.

 Цени на горивата на авиокомпаниите постоянно се променят и за да се запази цената трайна в хода на времето (разликите могат да са забележими в период от няколко месеца), турператорите и туристическите агенции, продаващи оферти за лято в Турция 2013, особено с ранни записвания, при които времето между ваканцията в Турция и резервацията на почивката може да е няколко месеца, начислят горивна такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за конкретното начисляване се обявява 20 дни преди датата на съответния полет.

Тази промяна няма да увеличи цените и както всяка година, Турция ще ни радва с неустоимо изгодни пакетни цени за великолепните си крайбрежни хотели.

 През 2013 офертите с чартърен полет до курортите в региона Анталия са отново за по една седмица – 8 дни или 7 нощувки, като отпътуването обичайно е в събота. При резервации до края на януари 2013 можете да получите сериозна отстъпка.

Цените по офертата ранни записвания 2013 Турция се публикуват директно, след редуциране на цената.

На вашето внимание предоставяме конкретна оферта

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ АНТАЛИЯ ТУРЦИЯ 2013 
ЦЕНИ ОТ 573 ЕВРО 

Пакетната цена по тази оферта включва: 
Самолетен билет за директен чартърен полет
Трансфери до летището
7 нощувки на съответната база в избран хотел в Лара-Кунду
Медицинска застраховка

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА: Летищни такси: 79 евро (към 03.01.2013г., заплащат се предварително) Евентуална такса гориво: заплаща се при промяна на заложените в пакетната цена горивни такси

Настаняване : MELAS LARA HOTEL - 5 * 

Хотелът е разположен на 12 км от летище Анталия, на 15 км от центъра на града, на брега на морето. Построен е през 2009 г., и се състои от една 12-етажна сграда (80% от стаите са с частичен или директен изглед към морето): 205 едностайни, 30 двустайни и 6 едностайни deluxe room

 Плаж: Собствен, пясък. Бар на плажа - безплатно. На басейна и на плажа - чадъри, шезлонги и матраци (безплатно). Плажни хавлии: безплатно (по 1 хавлия на ден на човек), при подмяна на хавлията за същия ден се заплаща.











Стаите разполагат с телевизор, вана с джакузи, сешоар, централен климатик, телевизор, телефон и други. Смяна на спалното бельо - 3 пъти седмично

Удобства: основен ресторант 2 ресторанта a la carte (турски, рибен, с предварително записване – за едноседмичен престой може да се посети един ресторант, безплатно) диетично меню (на обяд и вечеря) вегетарианско меню (на обяд и вечеря) 4 бара открит басейн закрит басейн 3 водни пързалки лекарски кабинет SPA център Фризьорски салон магазини пералня конферентна зала (350 чов.) За децата: детски бюфет (на вечеря) детски басейн детска площадка детска водна пързалка мини клуб (4-12 години) детегледачка (платено) Безплатни Услуги: сауна турска баня парна баня фитнес зала аеробика водна гимнастика плажен волейбол тенис на маса билярд скуош дартс тенис корт (със синтетично покритие) осветление на тенис корта тенис ракети и топки под наем анимационна програма жива музика дискотека Безжичен интернет (в лоби)