Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Monday, January 21, 2013

За ползата от споделянето: победителят в конкурса ПО СВЕТА 2012

Тази есен, сайтът за пътешественици poblizo.com, с подкрепата на Александър Тур обяви поредния си конкурс за пътепис "По света 2012". Победителят, Валентин Дрехарски спечели аудиторията със своите подробни, интересни и лично преживяни пътешествия в близка Азия, Грузия и арабските страни, сред които Иран, за която Валентин разказа в пълни детайли.

Победителят бе награден от туристическа агенция АЛЕКСАНДЪР ТУР с две нощувки за двама със закуски в петзвездния СТРИМОН КЛУБ в Кюстендил. Уикендът за двама е прекрасен повод умореният от пътешествия и пътувания участник в конкурса, заслужено да отпочине в лукс и удобствата на известния СПА хотел в Кюстендил.

Какво да очакваме от ислямска република Иран, гостоприемството и добрите думи на обикновените хора, горещините и как да се справим с тях - разказите на Валентин от първа ръка карат читателя да преживее пътешествието през Иран, като че сам е бил там. Страховити проверки, великолепна кухня, бюджетни трикове и поведение в мюсюлманска страна - прочетете сами разказите на Валентин и открийте какво му донесе заслужена награда.

Валентин в компанията на местни Иранци (първият вляво)