Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Tuesday, April 17, 2012

Оферти майски празници 2012 - Турция, Кушадасъ и Мармарис

Оферта за майските празници на 2012 - Мармарис и Кушадасъ - 7 дни/4 нощувки
2 нощни прехода
автобусна екскурзия и почивка, с отпътуване от София, Пловдив и Стара Загора

 
Кушадасъ и Мармарис са известни курорти брега на Егейско море. Името на Кушадасъ, Птичи остров идва от малкия остров с формата на птича глава, който се вижда от старото пристанище в града и от множеството мигриращи птици, които използват крайбрежието по време на своето пътуване. Кушадасъ се намира съвсем близо до Измир и за да стигнете до Кушадасъ за предпочитане е да използвате международното летище в Измир. Нашата оферта за майските празници през 2012 в Турция ви предлага да стигнете до курорта с автобус през Дарданелите. Ако искате да се възползвате и от допълнителните екскурзии по време на вашата почивка, до Кушадасъ се намира гръцкият остров Самос и античния град Ефес. Мармарис пък се намира на границата нат Егейско и Средиземно море. Известен е със своите плажове и покрити с борови гори планински склонове . В миналото Мармарис е бил рибарско селище, а днес е един от най-популярните турски курорти. В пика на летния сезон в залива на Мармарис се събират хиляди лодки и яхти, както и круизни кораби. В Мармарис се предлага разнообразие от водни спортове и атракциони, няколко планински маршрута, по които може да се разходите, както и много възможности за екскурзии из крайбрежните рибарски селца и по-близки островчета.

 
Хотели с различни категории, ресторанти, нощни заведения, барове и забавления са предоставени на чуждестранните и местни посетители и в двата курорта.

 
По време на туристическия сезон повечето магазини и заведения работят през целия ден (без почивка на обяд) и до полунощ. Държавните учреждения в тази част на Турция работят от понеделник до петък от с редовно работно време, същото, каквото е на повечето интституции и магазини в България. Ако искате да се порадвате на природните дадености на Кушадасъ, множество малки заливчета и полуостровчета, гърбовете на планините, облегнати в пясъчни плажове и скалисти брегове са на ваше разположение. До Кушадасъ се намира планинският полуостров Дилек, зелен остров, наполовина покрит с гора, разделен от малки плажове, на които да се радвате на усамотение. Заради красотата си голяма част от полуострова е обявена за национален парк.

 
Дългата плажна ивица и гористата местност които съчетава курорта Мармарис его правят рай за фотографите, десетки живописни места и интересни хора от цял свято можете да срещнете на покрития пазар "Капалъ чаршъ", в чиито лабиринти, обсипани със стока магазини и приятни кафенета на живописни площадчета и сладкарници с асортимент от вкусотии и огромен избор на сладолед можете да прекарате безпаметен следобед. Наоколо се носи аромат на мирта и чай и обстановката предразполага към дълги раздумки и безкрайни утрини на кафе. Османската крепост Мармара калеси в стария град с колоритните турски базари и Яхтеното пристанище, където всяка година се провежда регата са атракции, които непременно трябва да видите по време на своята почивка и екскурзия в Турция, Мармарис.

 
За повече информация
http://www.kusadasi.com/
http://www.marmaris.com/  

 
КУШАДАСЪ – пакетни цени за 7 дни/4 нощувки
Flora Suites, Кушадасъ *** - Цени от 249 лева
Vera Hotel Santa Maria, Кушадасъ **** - Цени от 275 лева
Batihan Beach Resort & Spa, Кушадасъ **** - Цени от 289 лева
Hotel Ephesus Princess, Кушадасъ ***** - Цени от 299 лева
The Grand Blue Sky Hotel, Кушадасъ ***** - Цени от 340 лева

 
МАРМАРИС
Два изключително красиви ПЕТЗВЕЗДНИ хотела
Green Nature Resort Spa, Мармарис ***** - Цени от 325 лева
Grand Yazici Mares Hotel Dolphin Park Spa, Мармарис ***** - Цени от 355 лева

 
Тази пакетна цена включва

 
  • Транспорт София-Кушадасъ-София или София-Мармарис-София с луксозен автобус
  • Всички фериботни и магистрални такси
  • 4 нощувки в избран хотел в Кушадасъ или Мармарис на база All Inclusive
  • Панорамна обиколка на Кушадасъ с посещение на Птичия остров/ Панорамна обиколка на Мармарис
  • Медицинска застраховка с асистанс (за лица над 65г. има доплащане)
  • Представител по време на пътуването

 
Отпътуване - 27 АПРИЛ 2012 и 01 МАЙ 2012
Продължителност: 7 дни / 4 нощувки / 2 нощни прехода

 
Обадете се на 02/ 983 33 22 за повече информация