Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Tuesday, February 21, 2012

Великден в Турция

Великден в Турция, Мармарис - оферти 2013


Ранни записвания за почивка в Мармарис по Великден 2013


Това е второто ни предложение за Великден за празничните дни през 2013, този път в курорта Мармарис. Хотелите са подбрани така, че да се осигури престой на база All Inclusive. По време на своята почивка в Мармарис имате свободно време за почивка и плаж или по желание и срещу допълнително заплащане - екскурзии до древния град Хиарополис, Далян и плажът на костенурките карети, панорамно разглеждане на скалните гробници на древния град Каунос или Памуккале.

Цените включват пълния транспорт (луксозни автобуси с удобства), нощувки - 4; панорамна обиколка и застраховки.

По желание в тази екскурзия, тъй като е по Великден се предлага и екскурзия до гръцкия остров Родос с корабче от Мармарис с посещение на великденска служба и екскурзоводско обслужване на български език: 65 евро на човек.

Остров Родос е на около 18 км. от Турция и е с приблизителна площ от 1 400кв.км. Както в повечето гръцки градове, във всяко населено място в Родос има църква. Представени са и трите клона на християнството, в случай че изберете да посетите служба по Великден съобразно религиозната си принадлежност. Родос е едно от първите места, посетено от апостолите на Ранната църква. Католическите църкви са представени чрез няколко сгради, а протестантските църкви са малко и с ограничени конгрегации. Родос се слави като религиозно толерантна среда, поради което униатски църкви и църкви, отворени към различните християнски деноминации смятат острова за пример за вътрешнорелигиозна търпимост между различните клонове на християнството. Тук се провеждат и православно-католически събирания.

Великден в Турция няма да ви лиши от възможността да посетите православна служба и ако решите да се отправите на почивка в страна, която не е православна и изобщо християнска, Турция с Мармарис и близостта на курорта до православна Гърция и остров Родос ще ви улеснят в празнуването на този светъл християнски празник на Възкресение през 2012.

Цените по тази екскурзия са между 325 и 355 лева за възрастен в двойна стая.

За да резервирате, обадете се на 02/ 983 33 22 - Александър Тур. Посочените цени са за ранни записвания през туроператора.

Великден в Турция 2013

Великден в Турция, Кушадасъ - оферти 2012


Ранни записвания за почивка в Кушадасъ по Великден 2012


В тази оферта предлагаме на вашето внимание възможност да прекарате 7 дни из Турция, 5 дни в Кушадасъ с 4 нощувки. Голямото предимство на това пътуване из Турция са спирките по пътя - част от екскурзията до Турция, по време на които ще видите забележителности и интересни места

Отпътуването дава възможност на туристи от Пловдив, Стара Загора и Варна да са част от този тур.

По време на тази екскурзия се предлага панорамна обиколка на Кушадасъ с посещение на Птичия остров. По желание и срещу допълнително заплащане можете да вземете участие в екскурзия до природния феномен Памуккале и древния град Хеарополис, Ефес с домът на Дева Мария, в който се смята, че майката на Исус е престояла след неговото Възкресение, поверена на грижите на неговия любим ученик Йоан, както и храмът на Артемида. Възможностите за шопинг в тази част на Турция са изключително разнообразни - от молове с представителства на световни марки, до пазари и битаци, в които се крият безброй интересни стоки на отлични цени.

Цената за тази автобусна екскурзия за Великден, Турция 2013 включва:
Транспорт София-Кушадасъ-София с луксозен автобус
Всички фериботни и магистрални такси
4 нощувки в избран хотел в Кушадасъ на база All Inclusive
Панорамна обиколка на Кушадасъ с посещение на Птичия остров
Посещение на OUTLET център
Медицинска застраховка с асистанс (за лица над 65г. има доплащане)
Представител по време на пътуването

Цените зависят от категорията хотел; посочените по-долу цени са за възрастен в двойна стая:

Vera Hotel Santa Maria, Кушадасъ **** - 275 лева
Batihan Beach Resort Spa, Кушадасъ **** - 289 лева
Hotel Ephesus Princess, Кушадасъ ***** - 315 лева
Aqua Fantasy Resort HV-1 - 330 лева

Тези цени са валидни при ранни записвания до 28 февруари 2013, след което встъпват стандартните цени. За да резервирате, обадете се на 02/ 983 33 22 - Александър Тур - посочените отстъпки, пакетните цени и промоции са валидни единствено при резервация през този туроператор