Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Tuesday, February 21, 2012

Великден в Турция

Великден в Турция, Мармарис - оферти 2013


Ранни записвания за почивка в Мармарис по Великден 2013


Това е второто ни предложение за Великден за празничните дни през 2013, този път в курорта Мармарис. Хотелите са подбрани така, че да се осигури престой на база All Inclusive. По време на своята почивка в Мармарис имате свободно време за почивка и плаж или по желание и срещу допълнително заплащане - екскурзии до древния град Хиарополис, Далян и плажът на костенурките карети, панорамно разглеждане на скалните гробници на древния град Каунос или Памуккале.

Цените включват пълния транспорт (луксозни автобуси с удобства), нощувки - 4; панорамна обиколка и застраховки.

По желание в тази екскурзия, тъй като е по Великден се предлага и екскурзия до гръцкия остров Родос с корабче от Мармарис с посещение на великденска служба и екскурзоводско обслужване на български език: 65 евро на човек.

Остров Родос е на около 18 км. от Турция и е с приблизителна площ от 1 400кв.км. Както в повечето гръцки градове, във всяко населено място в Родос има църква. Представени са и трите клона на християнството, в случай че изберете да посетите служба по Великден съобразно религиозната си принадлежност. Родос е едно от първите места, посетено от апостолите на Ранната църква. Католическите църкви са представени чрез няколко сгради, а протестантските църкви са малко и с ограничени конгрегации. Родос се слави като религиозно толерантна среда, поради което униатски църкви и църкви, отворени към различните християнски деноминации смятат острова за пример за вътрешнорелигиозна търпимост между различните клонове на християнството. Тук се провеждат и православно-католически събирания.

Великден в Турция няма да ви лиши от възможността да посетите православна служба и ако решите да се отправите на почивка в страна, която не е православна и изобщо християнска, Турция с Мармарис и близостта на курорта до православна Гърция и остров Родос ще ви улеснят в празнуването на този светъл християнски празник на Възкресение през 2012.

Цените по тази екскурзия са между 325 и 355 лева за възрастен в двойна стая.

За да резервирате, обадете се на 02/ 983 33 22 - Александър Тур. Посочените цени са за ранни записвания през туроператора.

No comments:

Post a Comment