Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Monday, June 21, 2010

Автобусна оферта - Хотел Grand Temizel ***** в Айвалък

С тази оферта ви представяме една великолепна All inclusive оферта в петзвезден хотел, чиято пакетна цена е неустоима.

През август 2010 цената за възрастен в двойна стая е 715 лева или 364 евро – включва Транспорт с лицензиран комфортен автобус, 7 нощувки, медицинска застраховка, магистрални и фериботни такси, пълно обслужване тук и в Турция от представител на фирмата.

През септември 2010 цената за възрастен в двойна стая е 582 лева или 296 евро – включва транспорт с лицензиран комфортен автобус, 7 нощувки, медицинска застраховка, магистрални и фериботни такси, пълно обслужване тук и в Турция от представител на фирмата. Цената през първата седмица на месеца е 677 евро.

През октомври 2010 цената за възрастен в двойна стая е 442 лева или 225 евро – включва транспорт с лицензиран комфортен автобус, 7 нощувки, медицинска застраховка, магистрални и фериботни такси, пълно обслужване тук и в Турция от представител на фирмата.


Хотелът има собствен пясъчен плаж. Менюто е разнообразно и богато и в пълна хармония с българския вкус. Най-прочутият плаж на Айвалък е Саримсакли. Бял пясък, кристална вода, спокойствие и отмора. Малък рай между Лезбос и прочутия Дяволския връх.

Хотелът има открит басейн с детски кът, 3 ресторанта с климатик за турска и международна кухня, снек бар, кафе-сладкарница, салон за закуска, "Оfre Bar" , "Amerikan Bar" , "Le Cuve" , , дискотека, телевизионна зала, лекарски кабинет, магазини, фризьор, градина, детска площадка, пералня, сейф на рецепцията, чейндж бюро, собствен паркинг.

За спорт и развлечение хотелът предлага баскетболно игрище, футболно игрище, билярд, кану, водно колело, джет-ски, банан, сърф, открит тенис корт, тенис на маса, фитнес, сауна, масаж, джакузи, турска баня, мини клуб - 13:00-17:00ч, плажен волейбол.

Подходящ е и за семинари, разполага с 3 конферентни зали с капацитет 500 места и подходящо оборудване - климатик, маси, столове, телевизор, VCD, прожектор. Стаи: Разполага с общо 275 стаи с 550 легла. В това число 12 апартаменти, 263 стандартни стаи-единични, двойни с две отделни легла или спалня, тройни стаи с две стандартни легла и едно допълнително. Стаите разполагат с климатик и централно отопление, минибар, музикална система, директен телефон, вана, сешоар, балкон.

Отпътува се всеки петък. Офертата за този хотел в Айвалък можете да откриете в посочения линк.

Айвалък - автобусна оферта - от 345лв - оферти за 2013 Турция море

Айвалък е силно пропит от духа на Гърция. Дори най-популярните насаждения са маслинови, още от времето, когато града е бил населен с гърци, които се разменят с турците в Крит и Лезбос след Първата световна война. Връзката между трите толкова популярни туристически дестинации е лесна и много туристи правят от офертата си за Айвалък три в едно, като пътуват до о-в. Сафо, Лесбос и Крит с фериботните връзки през Айвалък, които обаче не са за всеки джоб, защото са приблизително 50 евро.

Айвалък остава най-евтиния курорт от така популярните Измир, Кушадасъ, Мармарис и Анталия. Тази автобусна екскурзия е специално подбрана за туристите, които предпочитат част от бюджета им за почивка да бъде аристократично похарчен за пътувания в региона, екскурзии и разглеждане на забележителности – като забележете – това не става за сметка на комфорта в хотела! Хотелите в Айвалък са съвсем същите популярни с добрите си условия на настаняване турски хотели.

Забележителностите в Айвалък са напълно достъпни - целодневна разходка с корабче из околностите му с няколко спирки край изумително живописните му островчета, с плажуване край Егейско море, най-често с включен обяд излиза около 5 евро на човек (за децата цената е 2 евро) Пътуването е препоръчано за деца, заради водните атракции и риболовът, който моряците разиграват съвсем като истински и след това сервира риба, като я представя за току-що уловена.

Друга забележителност или поне място, което непременно трябва да посетите е пазара в Айвалък, на който ще откриете голямото разнообразие от туристи – руснаци, поляци, скандинавци и всякакви посетители от нашите Балкани. Достатъчно е да се спуснете по стъпаловидните улици към брега и пристанището, а самия пазар е в четвъртък. Цените са съвсем по турски толкова ниски, а изобилието толкова голямо, че непременно отделете няколко евро настрани, за да се върнете в България с подаръци за близките и вас самите. тесните по ориенталски улички в центъра се заливат от традиционния седмичен пазар. В останалите дни от седмицата на пристанището работят и по-малки магазинчета, отново с ниски цени.

Отличителен белег на пазарите е че те са хем ориенталски, като стоки и предложения, но са по гръцки безупречно чисти. Сергиите са тясно поставени, но под тях и наоколо блести от чистота.

Предлагаме ви АВТОБУСНА оферта за Айвалък


Отпътуване всеки ПЕТЪК в периода 31 май -12 октомври 2012г. от София и Пловдив
Отпътуване от Стара Загора, Габрово и В.Търново през май и септември при събрана група от 20 души. Отпътуване в Варна и Бургас при събрана група от 40 души.

Пакетната цена включва:

  • Транспорт с лицензиран комфортен автобус
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база
  • Медицинска застраховка Асистънс на Булстрад / за лица над 65г. се изисква доплащане /
  • Магистрални и фериботни такси
  • Изпращане от представител на фирмата при отпътуването на автобусите от София
  • Обслужване от представител на фирмата през цялото време на пътуването
  • Обслужване на място в Турция от представител на фирмата партньор

Цените са калкулирани на база хотелско настаняване:
Тризвезден - Хотел Оливера Резорт *** - Цени от 345 лева
Петзвезден - Хотел Халик Парк ***** - Цени от 459 лева


Пакетната цена не включва:
Допълнителни екскурзии - заплащат се по желание на място
Разходи от личен характер
Бакшиши

Тази оферта е на Александър Тур - свържете се с туроператора за записвания, информация и резервации - тел. 02/ 983 33 22 или мейл outgoing@alexandertour.com