Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Monday, February 13, 2012

Ранни записвания Турция 2012

Ранни записвания за майските празници в Турция през 2012

С ранните записвания ще си осигурите отстъпка и цената може да спадне до 10%. С такава отлична отстъпка печелите цяла безплатна вечеря - толкова ще ви излезе, ако платите сега, вместо на редовните цени.

Тежката зима, сковала цялата страна е правилното време за да резервирате почивка и екскурзия до Турция 2012 - а месец май 2012 е точното време, ако искате да посетите южната ни съседка без да се излагате на големи горещини. Топлина и егейски повей от чист морски вятър и ориенталски аромати - това е Турция през пролетта. През месец май 2012 има няколко възможности да направите пътешествие до Турция или която и да е близка съседка, тъй като почивните дни като Гергьовден и 24 май ви дават по няколко почивни дни в повечеи, които да използвате за малко бягство от работното ежедневие.

Тази година офертите за майски празници в Турция са съсредоточени в Мармарис, Дидим и Кушадасъ. Цените са много ниски: За Кушадасъ офертите 2012 започват едва от 249 лева за автобусна екскурзия с четири нощувки. За да се възползвате от намаленията за ранни записвания, трябва да резервирате почивка в Кушадасъ през май 2012 до 29 февруари 2012.
Отпътуването за автобусните екскурзии до Турция обикновено започва от София, като традиционно местоположението, от което тръгват автобусите не е Централна автогара, но пространството пред стадион "Васил Левски". По пътя си за Турция автобусът спира и в Пловдив, пред хотел "Санкт Петербург". Следват Стара Загора и присъединяване на групи от Варна.

Към тези екскурзии през май до Турция има приложени и много предложения за допълнителни екскурзии.  - панорамна обиколка на Кушадасъ, посещение на Птичия остров в близост до него,  екскурзия до Ефес с дома на Дева Мария и храмът на Артемида. Не пропускайте да видите забележителния Памуккале и древния град Хеарополис. Далян и древния град Каунос пък са на път, ако изберете да пътувате към друг известен турски курорт - Мармарис.

Колко време трае автобусното пътуване до Турция?

Често ни питат с каква продължителност е пътуването и тежък ли е нощния преход, ако има такъв. Пътуванията до Истанбул обикновено са кратки, но пътуването с автобус до турските курорти отнема повече време. При тръгване в 3 следобяд от София, пристигането в Мармарис е преди обяд, тоест, Турция с автобус е достигната за по-малко от 24 часа, при това по пътя си за Мармарис ще минете през Дарданелите. Какво по-вълнуващо през пролетта от една екскурзия до Турция с офертите за 2012!

С автобус до Кушадасъ разстоянието също отнема по-малко от 24 часа, тръгването е обикновено в следобяд, към 4 и се пристига на следващия ден преди обяд. Фериботните и магистралните такси се поемат от туристическата агенция. Агенции като Александър Тур предлагат и медицинска застраховка към своите оферти за Турция 2012.

Цени автобусни екскурзии до Турция 2012

Цените за майските празници 2012 са повече от ниски! Тризвездните хотели предлагат пакетна цена (автобус + 7 нощувки и забележете: база за изхранване ALL INCLUSIVE) от 250 лева! Цените за прочутите петзвездни хотели в Турция (известни с изобилието си от мрамор, отлични условия и много, отлично усвоено пространство) за 4 нощувки + автобусни билети в двете посоки и отново база ALL INCLUSIVE са между 299 и 340лв пакетна цена! Пакетните цени за четиризвездни също са от сходен порядък, като петзвездните, така че на ваш избор е главно локацията на хотела, а не неговата цена.
Не пропускайте да отдъхнете преди жегите да застигнат топлите брегове на турските курорти.

Вижте допълнително: Пълна информация за Мармарис, пълна информация за майски празници Кушадасъ и ранни записвания за новата дестинация Дидим.


No comments:

Post a Comment