Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Thursday, December 6, 2012

Ранни записвания на море в Турция 2013 - оферти

 Стартираха ранните записвания за море в Турция през лято 2013. Всеки знае, че офертите за почивка на море в Турция са изключително изгодни ако се резервират достатъчно рано и въпреки, че в България все още моделът на ранните записвания не е установен (общата атмосфера на нестабилност често пречи на хората да вземат решение за толкова продължителен период), отстъпката е сериозна и при добро планиране може да ви заплати някоя страхотна допълнителна екскурзия до близка забележителност до турсикя курорт, който смятате да посетите и в този смисъл наистина си струва! Кой би отказал 10 или 20% отстъпка, когато има възможност да я получи още сега!

На вашето внимание предлагаме ранни записвания за пакет от 8 дни / 7 нощувки.

Ранни записвания море Турция 2013 оферти



Полетите за Турция, Анталия през лято 2013 са всяка събота в периода май-октомври.
ВНИМАНИЕ: тези отстъпки са валидни при резервации до 28 декември!

 ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет за директен чартърен полет София-Анталия-София
Трансфер летище-хотел-летище
7 нощувки на съответната база в избран хотел в Анталия, Турция
Медицинска застраховка с покритие 10000 евро за целия период на пътуването

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
Летищни такси: 79 евро (към 03.12.2012г., заплащат се предварително)
Евентуална такса гориво: заплаща се при промяна на заложените в пакетната цена горивни такси

Ето няколко хотела с цени след приложено намаление за ранни записвания

GRAND TROYKA - 3 * - Цени от 241 EUR
ASIA HOTEL - 3 * - Цени от 241 EUR
XENO HOTELS ALPIN 4 * - Цени от 263 EUR
SEA BIRD BEACH - 4 * - Цени от 266 EUR
GRAND MIR`AMOR - 4+ * - Цени от 318 EUR
ZENA RESORT - 5 * - Цени от 371 EUR
MAJESTY MIRAGE PALACE - 5 * - Цени от 388 EUR
IBEROSTAR BELLIS - 5 * - Цени от 415 EUR

Повечето пакети са на база ALL INCLUSIVE

Предложението с което започваме с ранните записвания за турския морски курорт Белек в Анталия ще ви се услади - Белек е един от най-привлекателните турски курорти. Отлично време да посетите Белек е не само лятото на 2013, курорта е топъл и невероятно приятен като климат и атмосфера от ранна пролет до късна есен, когато не е твърде топло да обикаляте по забележителности в региона, а както знаете, сред тях са множество културни и исторически паметници под открито небе, което често означава безмилостно слънце.

 В Белек и Анталия като цяло се намират едни от най-луксозните хотели на турската ривиера - предимно 4 и 5 звездни, които се предлагат на смайващо ниска цена и цяла Европа знае това, за това не се учудвайте, че търсенето е толкова голямо и в най-популярните морски курорти от района през натоварения период е доста пълно. И как не - мраморните дворци, много от които построени с последната дума на строителството в качеството на материалите, конструкциите и ориенталска архитектура се предлагат на пакетни цени, които на фона на Европейските и българските цени са дори смешно ниски.

В Белек има много удобства за петзвездна почивка, която привлича ВИП личности и мастити бизнесмени и политици от цял свят. Две големи области се насърчават и за тях се строят удобства - голф игрищата и яхтените пристанища със съответните им екстри. Игрища, конна езда и всички видове водни спортове. Семействата с малки деца същоса добре приети в повечето хотели, а тези които обичат водата и слънчевите лъчи получават пълен пакет удовлетворение по плажовете и сините води на крайбрежието на Анталия.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА - ДО 28 ДЕКЕМВРИ И ВЗЕМЕТЕ СВОЯТА ОТСТЪПКА - 02/983 33 22 АЛЕКСАНДЪР ТУР

No comments:

Post a Comment