Оферти за Турция

Почивки и екскурзии в Анталия, Кушадасъ, Бодрум, Измир, Мармарис и Фетие

Thursday, June 3, 2010

Анталия - екскурзии

Днес ще ви запознаем с възможностите, които Анталия предлага за екскурзии през свободното ви време - забележителности, активни почивки и приблизителните цени за тях.

Еднодневна екскурзия до Мира и Кекова
Посещението на Демре, Мира и Кекова се организира с автобус и яхта. С тази екскурзия ще посетите древния град Мира, със скални гробници от ликийското царство и известния гръко-римски театър. Твърди се че Санта Клаус произтича от светията, разпространявал христианството независимо от гоненията на римляните своята смърт през 325 година - Св. Николай. От яхтата могат да се видят останките от древно римско селище на остров Кекова, потънало при земетресение под морското равнище и ликийския саркофаг. Можете да посетите рибарското градче Симена, църквата “Свети Николай” и уникалните скални гробници в Демре.

Турска нощ в Анталия:
Тази, предлагана от повечето туроператори екскурзионна програма се провежда в древен замък с приказни декори, създаващи атмосфера за древни времена и усещане, че вие самият сте султан от приказките. Професионални танцьори ще съживят в своите танци образи от миналото. На вечеря можете да избирате между много национални блюда, алкохолни и безалкохолни напитки. В края на вечерта има дискотека с европейска и турска музика.

Джип-сафари из Анталия
С тази екскурзия ще се разходите с открити джипове във вътрешността на страната, пресичайки през район, богат на разнообразана растителност. Екскурзията включва посещение на турско село.

Рафтинг в Анталия
Анталия предлага условия и за спускане по бързите потоци с надуваеми лодки и канута. За екскурзията не е необходим предварителен курс, тъй като нивото на екстремност не е високо и преди спускането ще преминете обучение с инструктор.

Разходка с яхта
Можете да добиете пълна представа за красотата и размера на Турската Ривиера от борда на яхта. Районът комбинира високи планини, необитаеми острови и руините на древния град Фазелис с трите пристанища, които са били описани още от античния автор Страбон, както и крепостта от времето на султан Аладин Кейкубат, разположена на висока скала над морето, старо скривалище на пирати – в основата на скалата има няколко наистина пиратски пещери. Можете да видите и Червената кула.
Ако изберете за начална точка в пътешествието си с яхта Алания и Сиде, ще пътувате през живописната долина на река Манавгат, по която можете да видите водопади и богата растителност. Височината на водопадите не е голяма, но водата се спуска с голяма скорст и сила което е много впечатляващо.

Гмуркане в Егейско и Средиземно море - Анталия:
Подводният свят на Средиземно и Егейско море можете да опознаете в курсове както за професионалисти, така и за начинаещи. В Анталия можете да получите или да обновите своя сертификат, а Турската ривиера е признато за едно от най-добрите места с квалифицирани инструктори. С тези курсове имате възможност да се гмуркате в пещери и да храните рибите под водата.


На вашето внимание предлагаме и ценоразпис (тези цени подлежат на промени), който ще ви ориентира за цената на екскурзиите, предлагани в Анталия.


Цени за възрастен / дете до 12 год. :
обзорна екскурзия до Анталия – $ 10 / $ 5
Екскурзия до Кекова - $ 40 / $ 20
Екскурзия до Кекова (потегляне от хотелите в Сиде) - $ 55 / $ 30
Екскурзия до Памуккале (еднодневна) - $ 50 / $ 30
Екскурзия до Памуккале (двудневна) - $ 75 / $ 50
Екскурзия с джип-сафари (Кемер) – $ 40 / $ 20
Екскурзия с джип-сафари (Белек) – $ 40 / $ 17
Екскурзия с джип-сафари (Сиде) – $ 35 / $ 17
Екскурзия с джип-сафари (Аланя) – $ 35 / $ 17
Рафтинг - $ 55 / $ 30
Риболов на езеро (Кемер/Анталия/Белек) - $ 60 / $ 30
Риболов на река (Кемер) - $ 45 / $ 25
Екскурзия до Кападокия (2 дена) – $ 110 / $ 75
Разходка с яхта (Кемер АІ) - $ 35 / $ 17
Разходка с яхта (Сиде Манавгат АІ) - $ 25 / $ 10
Разходка с яхта (Аланя АІ) - $ 30 / $ 15
Екскурзия до Еко Парк - $ 25 / $ 15 - гмуркане - $ 65 / $ 45
Акваленд+делфинариум (Анталия) – $ 45 / $ 35
Аквапарк (Дедеман) All Incl.– $ 30 / $ 20
Уотърпланет (Аланя) – $ 30 / $ 20
Аквапарк Троя (Аланя/Сиде) – $ 30 / $ 20
Аквапарк Троя (Белек) – $ 25 / $ 20
Делфинариум (Кемер) – $ 25 / $ 15
Турска нощ (Аланя) - $ 30 / $ 20
Турска нощ (Кемер) - $ 35 / $ 20
Турска нощ (Анталия/Белек) - $ 35 / $ 20
Екскурзия в Аланя - $ 30 / $ 15
Квад сафари (Аланя/Сиде) - $ 55 / $ 30
Квад сафари (Кемер/Анталия/Белек) - $ 50 / $ 35
Бъги сафари (Белек) – $ 60 / -
Параглайдинг – $ 140 / -
Екскурзия до Ефес-Памуккале - $ 110 / $ 90

No comments:

Post a Comment